Genoptræningshold | 3
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Et nyt tiltage er, at vi i sæson 20/21, tilbyder dette hold i samarbejde med Aktiv Fritid.
Senior holdet er for damer og herre, som af helbredsmæssige årsager gerne vil i gang med at få noget motion, genoptræning samt noget socialt i deres liv.
Der vi være plads til hvert enkelte, uanset hvilke komplikationer de har med sig, der vil blive vist hensyn til hvert enkelte.
Derud over vil vi have to trænere klar, som vil have gennemført et kursus i netop Floorball træning som genoptræning for senior.

Målet med senior Floorball vil primært være at få styrket den enkelte spiller, på en sjov og aktiv måde, samt at få et sammenhold på holdet.
Senior vil blive en del af hele klubben, og vil få de samme tilbud som alle andre spillere.

Træningstider:
Fredag kl 9:30 - 10:30 i Ejegodhallen. Opstart fredag d. 4. september 2020 og afslutning fredag d. 11. juni 2021.

Tilbud om ekstratræning, inkluderet i kontingentet:
Søndag vil træningen være sammen med de andre floorballhold, så vi lærer hinanden at kende, og  træningstiden er fra 10-12 i Ejegodhallen (alle hjælper med at sætter bander op og pille dem ned igen).

Pris:
Kontingentet for hele sæsonen er 300,- kr.
Aktiv fritid medlemmer skal vælge hold 4 ved tilmelding

Har du nogle spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte en af vores trænere:

Sara Aimi Christensen:
tsg-floorball-fighters@hotmail.com

Thomas Rasmussen:

04.09.2020
Slutdato
11.06.2021
Tid/Sted
Fredag 09:30-10:30 Ejegodhallen, Floorball Søndag 10:00-12:00 Ejegodhallen, Floorball
300,00 kr.

Vores sponsorer