Velkommen til TSG Floorball

Opdateret: 25/8-21

Vigtig Info om hold, som opstarter i Ejegodhallen - Hallen bliver først åbnet for fritidsbrugere fra mandag d 6/9. Derfor er opstart rykket fra uge 35 til uge 36: Kids floorball starter d. 8/9 og genoptræning floorball starter 10/9.

Det nye program er nu offentliggjort - klik på "PROGRAM" i menuen - der er åbent for tilmelding til en ny, spændende og aktiv sæson med masser af gode hold

Du kan også følge med her: https://www.facebook.com/TSGFloorballFighters

LÆS MERE HER

Hvad er floorball?

Floorball er det spil du kender fra skolen. Her kaldte du det sikkert hockey.
Men har du haft det sjovt med den hvide bold med de 26 huller, ja så er det floorball du har spillet.
Floorball er en hold sport, som så mange andre sportsgrene, mange der ikke helt ved hvad sporten egentlig går ud på, har desværre fået den opfattelse af at det også er en ”voldlig” sport som Ishockey, det er en helt forkert opfattelse.

Floorball er rigtigt nok en kontakt sport, men ikke mere end fodbold, og håndbold er. Der er mange regler i floorball som gør at det ikke bliver til en ”voldelig” sport.
Så vi opfordre de forældre som har børn der gerne vil prøve sporten af, men er bekymret over om sporten er for voldelig, til at komme til en af vores træninger og se, hvordan spillet i virkeligheden er. Så vil de med garanti kunne sende deres børn afsted til floorball uden nogle bekymringer.

Floorball spilles på en håndboldbane (40x20m) med 50cm høje bander rundt om banen.
Der er 5 markspillere og en målmand på banen ad gangen for et hold.
Et hold har som regel 21 spillere på et hold, så de spiller med 3 kæder.
Da det er en sport med fart på, bliver der lavet mange udskiftninger under en kamp.
Udstyr
Det eneste det kræver fra dig er at du har et par indendørs sko og almindeligt sportstøj.
Du vil kunne låne en stav i klubben.
En god stav kan anskaffes fra mellem kr.300-1000.
Du kan med fordel købe stave, og meget andet floorball tilbehør og udstyr hos:
www.copenhagenfloorballcenter.dk hvor vi har en klubaftale, så alle vores medlemmer får 10 %.
Enkle regler

· Målmand har ingen stav

· Målmand skal bære hjelm

· Det er ikke tilladt at:

o Slå, løfte, eller sparke modstandernes stav

o Føre bladet over knæhøjde

o Gribe bolden med hænderne

o Heade til bolden med hovedet

o Score med foden

o Ligge ned og spille

o Kaste med staven

o Fastholde eller skubbe en modspiller

Forseelser begået kan give frislag eller medføre udvisning.
Spilletiden i kamp er 3x20 min

Kilde: Dansk Floorball Union