Velkommen til TSG Floorball

Opdateret: 23/4-2021

Endelig kan vi byde børn og unge op til og med 18 år velkommen indendørs igen. Da Ejegodhallen sommeren over er inddraget til vaccinationscenter, rykker vi til Torebyhallen om søndagen kl 10:30-12:00.

1. indendørs træning for ungdommen bliver søndag d 2. maj 2021

Vi afventer yderligere info fra kulturministeriet om, hvorvidt de voksne også kan rykke ind i Torebyhallen fra d. 6/5-2021 - vi har tider i Torebyhallen om tirsdagen kl 18-20

Indtil da, så spiller vi udendørs og har følgende tilbud til dig:

inviterer alle, mænd, kvinder og børn i alderen
9 til 99+ år til #GRATIS floorball
hver Tirsdag og Torsdag fra kl. 17:00-18:00
På Evigheden i Nyk F
- Det eneste man skal gøre er at møde op i tøj og sko man kan røre sig i og noget drikkelse.
Ved evt. spørgsmål send en besked på: 29840681 eller skriv til tsg-floorball-fighters@hotmail.com

Vi spiller hele sommeren, og du er velkommen

#VI #GLÆDER #OS #TIL #AT #SE #DIG

Vi følger retningslinjerne vedr. Covid 19 fra myndighederne i denne tid, hvor vi skal passe godt på os selv og hinanden.

Du kan også følge med her: https://www.facebook.com/TSGFloorballFighters

LÆS MERE HER

Vi er i fuld gang med at planlægge sæson 21/22 og vi glæder os til at præsentere et flot og mangfoldigt program omkring 1/7-21

Hvad er floorball?
Floorball er det spil du kender fra skolen. Her kaldte du det sikkert hockey.
Men har du haft det sjovt med den hvide bold med de 26 huller, ja så er det floorball du har spillet.
Floorball er en hold sport, som så mange andre sportsgrene, mange der ikke helt ved hvad sporten egentlig går ud på, har desværre fået den opfattelse af at det også er en ”voldlig” sport som Ishockey, det er en helt forkert opfattelse.

Floorball er rigtigt nok en kontakt sport, men ikke mere end fodbold, og håndbold er. Der er mange regler i floorball som gør at det ikke bliver til en ”voldelig” sport.
Så vi opfordre de forældre som har børn der gerne vil prøve sporten af, men er bekymret over om sporten er for voldelig, til at komme til en af vores træninger og se, hvordan spillet i virkeligheden er. Så vil de med garanti kunne sende deres børn afsted til floorball uden nogle bekymringer.

Floorball spilles på en håndboldbane (40x20m) med 50cm høje bander rundt om banen.
Der er 5 markspillere og en målmand på banen ad gangen for et hold.
Et hold har som regel 21 spillere på et hold, så de spiller med 3 kæder.
Da det er en sport med fart på, bliver der lavet mange udskiftninger under en kamp.
Udstyr
Det eneste det kræver fra dig er at du har et par indendørs sko og almindeligt sportstøj.
Du vil kunne låne en stav i klubben.
En god stav kan anskaffes fra mellem kr.300-1000.
Du kan med fordel købe stave, og meget andet floorball tilbehør og udstyr hos:
www.copenhagenfloorballcenter.dk hvor vi har en klubaftale, så alle vores medlemmer får 10 %.
Enkle regler

· Målmand har ingen stav

· Målmand skal bære hjelm

· Det er ikke tilladt at:

o Slå, løfte, eller sparke modstandernes stav

o Føre bladet over knæhøjde

o Gribe bolden med hænderne

o Heade til bolden med hovedet

o Score med foden

o Ligge ned og spille

o Kaste med staven

o Fastholde eller skubbe en modspiller

Forseelser begået kan give frislag eller medføre udvisning.
Spilletiden i kamp er 3x20 min

Kilde: Dansk Floorball Union